rema ranheim: En guide til din lokale dagligvarebutikk

Rema 1000 er en av Norges mest populære dagligvarekjeder, og en av deres butikker som skiller seg ut er Rema Ranheim. Med et bredt utvalg av ferske varer, gode priser og god kundeservice, er Rema Ranheim et populært valg blant lokalbefolkningen.

Beliggenhet

Rema Ranheim ligger sentralt til i Byåsen bydel i Trondheim. Butikken er enkelt tilgjengelig både med bil og offentlig transport. Med god parkeringsplass rundt butikken er det også enkelt å komme til fots eller på sykkel.

Åpningstider

Hos Rema Ranheim kan du handle dagligvarer fra tidlig morgen til sen kveld. Butikken har generøse åpningstider som passer for travle hverdager og helg. Åpningstidene er som følger:

  • Mandag til fredag: 07:00 – 23:00
  • Lørdag: 08:00 – 21:00
  • Søndag: 09:00 – 21:00

Produktsortiment

Rema Ranheim imøtekommer alle dine daglige matvarebehov. Butikken har et omfattende utvalg av ferske grønnsaker og frukt, kjøtt, meieriprodukter og bakevarer. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av tørrvarer, husholdningsartikler og personlig pleieprodukter.

Rema Ranheim har også et eget utvalg av økologiske og glutenfrie varer for å imøtekomme ulike kostholdsbehov.

Gode tilbud og fordeler

En av de store fordelene med å handle hos Rema Ranheim er de konkurransedyktige prisene. Butikken har jevnlig gode tilbud og spesialpriser på utvalgte varer. Du kan også dra nytte av Rema 1000s fordelsprogram, Æ, som gir deg ekstra rabatter og poeng på ditt kjøp.

Rema Ranheim har også en effektiv kundebehandling. De ansatte er hjelpsomme, vennlige og alltid klare til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Handleopplevelsen

Med et oversiktlig butikklayout og tydelig merking av de forskjellige produktkategoriene, gjør Rema Ranheim det enkelt å finne det du trenger. Butikken er også godt organisert, med friske produkter i kjøledisker og godt utvalg av varer på hyllene.

Rema Ranheim har også en praktisk og brukervennlig selvbetjentkasse, som gjør at du kan handle raskt og enkelt hvis du er i farta.

Rema Ranheim er definitivt en av de beste dagligvarebutikkene i området. Med sitt utvalg av ferske varer, konkurransedyktige priser og gode kundeservice, er det ingen grunn til å handle noe annet sted. Uansett om du trenger å fylle opp kjøleskapet ditt eller bare handle noen få nødvendigheter, kan du stole på at Rema Ranheim har det du trenger.

Gå innom Rema Ranheim i dag og opplev den førsteklasses handleopplevelsen for deg selv!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Rema Ranheim?

Rema Ranheim er en dagligvarebutikk i Trondheim som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og dagligvareprodukter.§

Hvor ligger Rema Ranheim?

Rema Ranheim ligger på Ranheim i Trondheim. Adressen er [adresse].§

Hvilke åpningstider har Rema Ranheim?

Rema Ranheim har vanligvis åpent fra kl. 07:00 til kl. 23:00 på hverdager, og fra kl. 08:00 til kl. 21:00 på lørdager.§

Hvilke tjenester tilbyr Rema Ranheim?

Rema Ranheim tilbyr blant annet ferske bakevarer, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, samt et bredt utvalg av dagligvarer. De har også et tilbud om hjemlevering av varer.§

Har Rema Ranheim et eget bakeri?

Ja, Rema Ranheim har et eget bakeri som tilbyr ferske brød og bakervarer.§

Er det parkeringsmuligheter ved Rema Ranheim?

Ja, Rema Ranheim har egne parkeringsmuligheter for kundene.§

Hva gjør Rema Ranheim for å være miljøvennlig?

Rema Ranheim har fokus på å redusere sitt klimaavtrykk, blant annet ved å tilby et bredt utvalg av økologiske produkter og redusere sitt plastforbruk.§

Har Rema Ranheim et lojalitetsprogram?

Ja, Rema Ranheim tilbyr et lojalitetsprogram kalt “Æ”, hvor kundene kan få spesialtilbud og samle bonus.§

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Rema Ranheim?

Rema Ranheim aksepterer vanlige betalingsmetoder som kontanter, kort (VISA, Mastercard etc.), og kontaktløs betaling.§

Har Rema Ranheim en nettbutikk?

Ja, Rema Ranheim har en nettbutikk hvor kundene kan bestille varer på nett og få dem levert hjem eller hente dem i butikken.§

Artiklen rema ranheim: En guide til din lokale dagligvarebutikk har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 29 anmeldelser