Reflex barn

Reflex | Barnashus.no

Målet til Reflex er å holde alle barn tørre, varme og glade gjennom dagen, godt inspirert av det stadig skiftende skandinaviske klimaet.

Reflex fokuserer på å lage klær, yttertøy og tilbehør som skal tåle tøff bruk i barnehage og ute på tur. Det er rett og slett barnas arbeidstøy!

Parkdresser til barn | Barnashus.no

… overtrekksbukser, softshellbukser, vinterbukser, skibukser og skallbukser til barn. … Reflex. Narvik vinterbukse, midnight. kr 209.70førkr 699.

Her finner du alt av parkdresser, babydresser, softshelldresser og skalldresser til barn.

Ullklær til barn | Barnashus.no

Våre vinterdresser til barn er varme, komfortable og slitesterke – godt egnet for lek ute i … Reflex. Trysil vinterdress, burgundy. kr 299.70førkr 999.

Hos Barnas Hus finner du et bredt utvalg av ullklær til barn som passer til enhver anledning. Alt fra sparkedresser/heldresser, ullundertøy, trøyer, longs og balaclavaer, til bodyer, cardigans, pysjer, hals og ullgensere.

Ytterbukser til barn | Barnashus.no

Størrelsesguide barn · Finn riktig størrelse · Hvor mye vokser barnet i året? · Joha · Reflex · Reflex · Reflex · Hvordan finne barnets skostørrelse?

Her finner du et bredt utvalg av turbukser, overtrekksbukser, softshellbukser, vinterbukser, skibukser og skallbukser til barn.

Vinterdresser til barn | Barnashus.no

Våre barnejakker er laget for aktive barn som er glad i å være ute og leke. … Reflex. Narvik vinterjakke, burgundy. kr 239.70førkr 799.

Våre vinterdresser til barn er varme, komfortable og slitesterke – godt egnet for lek ute i vinterhalvåret. Mange av dem har også høy vannsøyle slik at barnet holder seg tørt selv i sludd og våt snø.

Størrelsesguide barn | Barnashus.no

I våre størrelsesguider for barn og baby finner du anbefalt størrelse i forhold til alder for klær, lue og votter, og sko til barn.

Ulldress til barn | Barnashus.no

Ulldress er perfekt å kle barnet i når det skal ligge i vognen eller sitte i bilstol på kaldere dager. Det er også fint å bruke som mellomlag under parkdressen, eller som pysj om vinteren. 

Ytterjakker til barn | Barnashus.no

Våre barnejakker er laget for aktive barn som er glad i å være ute og leke. Ytterjakkene er vanntette, vindtette og pustende slik at de er komfortable å bruke i tøft vær. Mange har også refleks slik at de er gode å ha ute i mørket. Vi har et stort utvalg av vinterjakker, dunjakker, skijakker, anorakker, fleecejakker, softshelljakker, tekniske jakker, bo

Keywords: reflex barn, refleks klær barn, refleks dress barn