Putins familie

Vladimir Putin – Wikipedia

Vladimir Putin – Wikipedia

Privatliv og familie ; Den 28. juli 1983 giftet Putin seg med Ljudmila Sjkrebneva ; Paret har to døtre. Marija Putina, også omtalt som Marija Vorontsova, (født 28 …

Putins døtre levde et hemmelig liv. Det samme gjorde kona …

Putins døtre levde et hemmelig liv. Det samme gjorde kona. Men nå har Ljudmila skaffet seg en 21 år yngre mann.

7. feb. 2016 — Putins familie har vært helt tabu. Nå får russere for første gang innsikt i presidentdøtrenes liv, privilegier og rikdom.

Putins døtre er steinrike og lever et luksusliv. Og ekskona Ludmila har giftet seg på nytt med en 21 år yngre mann og kvittet seg med Putin-navnet.

Dette er Putins «ukjente» døtre – Nettavisen

Vladimir Putin, Kjendis | Dette er Putins «ukjente» døtre

3. mar. 2022 — Den russiske presidenten har alltid prøvd å holde familien utenfor offentligheten. Likevel har døtrene med årene dukket opp med jevne mellomrom.

Den russiske presidenten har alltid prøvd å holde familien utenfor offentligheten. Likevel har døtrene med årene dukket opp med jevne mellomrom.

Angriper Putins familie – Tvinges ut av skyggene – Børsen.no

Angriper Putins familie – Tvinges ut av skyggene

14. mai 2022 — Den tidligere flyvertinnen for Aeroflot og Putin var gift fra 1983 til 2014 og har barna Jekaterina og Maria sammen. «Hemmelig kjæreste» rammes.

Fasaden sprekker og tvinger Vladimir Putins nærmeste ut av skyggene etter Storbritannias siste sanksjonspakke. Nå rammes også Putins påståtte elskerinne Alina Kabajeva av sanksjoner.

Vladimir Putin: – Dette er Putins mystiske døtre – Dagbladet

Vladimir Putin: – Dette er Putins mystiske døtre

27. feb. 2022 — Vladimir Putin foretrekker å holde tett om privatlivet sitt, noe han i stor grad lykkes med. Likevel er det mulig å danne seg et lite bilde …

Vladimir Putin foretrekker å holde tett om privatlivet sitt, noe han i stor grad lykkes med. Likevel er det mulig å danne seg et lite bilde av presidentens innerste krets.

Innfører sanksjonerer Putins voksne barn og Lavrovs familie

Innfører sanksjonerer Putins voksne barn og Lavrovs familie – VG Nå: Krig i Ukraina

Putins helt har falt i Ukraina. NYTTÅRSAFTEN: Vladimir Putin holder vanligvis sin nyttårstale fra Kreml, men 31. desember 2022 var han …

I en pressemelding onsdag ettermiddag skriver Det hvite hus at den russiske presidenten Vladimir Putins voksne barn er blant personene som nå rammes av en ny amerikansk sanksjonspakke.

Valget i Russland: – Slik er Putins mørke familiehemmeligheter

19. mar. 2018 — SKILT: Russlands gjenvalgte president, Vladimir Putin, … når det kommer til å inkludere familien i det offentlige rom, og det er et unntak …

Skilsmisse, affærerykter og 21 år yngre kjæreste.

Her er Putins mystiske døtre – Seher

Her er Putins mystiske døtre

27. feb. 2022 — Skjermer familien. Putin er ordknapp når det kommer til familielivet. Lars Peder Haga har forsket på russisk militærmakt de siste åtte årene og …

Vladimir Putin foretrekker å holde tett om privatlivet sitt, men det blir likevel heftig spekulert på om det fins en tredje datter i livet hans.

Putin: – Vesten er ansvarlig for at konflikten fortsetter – NRK

for 17 timer siden — Tirsdag holdt den russiske presidenten Vladimir Putin sin tale om rikets … En familie i Moskva følger president Putins tale via TV.

Keywords: putins familie, har putin familie