Øyvind angeltveit barn

Øyvind Angeltveit – Wikipedia

Øyvind Angeltveit (født 11. november 1958 i Aslaksvikjo på Stord) er en norsk komiker, tekstforfatter og skuespiller. Øyvind Angeltveit.

Øyvind Angeltveit – Store norske leksikon

3. apr. 2020 — Øyvind Angeltveit er standup-komiker, skuespiller og tekstforfatter, som særlig er kjent fra revygruppen Lompelandslaget.

Øyvind Angeltveit – Flan Booking

Øyvind Angeltveit | flan-booking

Øyvind Angeltveit er profesjonell komiker og skuespiller. Han slo igjennom med gruppen “Lompelandslaget” som hadde stor suksess over hele landet.

Komikerkolleger: – Han var en bauta – VG

13. feb. 2017 — Komiker og revyskuespiller Øyvind Angeltveit har vært nær venn med Åsleik Engmark og hans familie helt siden de to var med å starte opp …

Åsleik Engmarks kolleger hyller sitt altfor tidlig døde forbilde. – Han var en bauta og pionér – og en av de beste, sier Terje Sporsem.

18 spørsmål med Nora Angeltveit: – Ikke fokuser kun på … – Klikk

27. feb. 2019 — Standupkomiker og influenser Nora Angeltveit hadde aldri trent i hele sitt liv da hun ble med i YouTube-serien «Fra GT til PT».

puls | Den store strile-debuten – Bergensavisen

puls | Den store strile-debuten

7. aug. 2002 — Selv under kyndig veiledning av Øyvind Angeltveit. … De to barna han har med sine respektive koner treffes tilfeldigvis på internett& og …

Nils Vogt debuterer som instruktør i «Fanget på Nettet», men innrømmer at det nok blir verre å debutere som stril. Selv under kyndig veiledning av Øyvind Angeltveit.

puls | Ekte skapbergenser – Bergensavisen

puls | Ekte skapbergenser

23. jul. 2000 — Trond og Øyvind Angeltveit er de eneste som har vært med i Lompelandslaget siden oppstarten i … Jeg har kone, barn, hus, bil og gjeld.

Komiker Trond Hanssen er skapbergenser. Han bor i Bergensveien i Oslo, og skal tilbringe store deler av høsten i Bergen sammen med Lompelandslaget. – Jeg må innom Bergen minst to ganger i året, sier Trond til BA.

Tøft, nakent og utfordrende – Bergens Tidende

Tøft, nakent og utfordrende

30. jan. 2007 — Ingen komisjanger er så krevende som stand up. Derfor gleder Øyvind Angeltveit seg til å stå alene på scenen igjen i kveld.

Ingen komisjanger er så krevende som stand up. Derfor gleder Øyvind Angeltveit seg til å stå alene på scenen igjen i kveld.

Julelatter med Øyvind Angeltveit, Lene Ljødal … – Visit Rauland

Julelatter med Øyvind Angeltveit, Lene Ljødal, Hallvard Dyrnes og Jånni Kristiansen – Rauland Skisenter

27. des. 2019 — Se, opplev, le og trim lattermusklene med stand-up komikerne Øyvind Angeltveit, Lene Ljødal, Hallvard Dyrnes og konferansiér Jånni …

Keywords: øyvind angeltveit barn