Lommekniv barn

My First Victorinox 9 funksjoner lommekniv | Turutstyr | Rosa

Lommekniv m/kjede nøtteliten 925 SØLV FRA EIK BARN, kommer ila 2023. NOK0,00 inkl. mva. Les mer.

Theo klein lommekniv for barn – pinkorblue.no

Eik Barn Archives – Gullsmed Eilif Engen

Velkommen til vår nettbutikk med gaveartikler, smykker og barnesmykker til dåp, navnedag og bursdag fra Eik Barn. Eik Sølv-Plett AS er en liten familiebedrift, og holder til med distribusjon og produksjon på Eik (utenfor Tønsberg) som navnet tilsier. I dag er det tredje generasjon Marthinsen som er daglig leder, og fører familiearven og tradisjonene videre. Det hele begynte i mai 1954, da Axel Thv. Marthinsen bestemte seg for å tre ut av familiens sølvvarefabrikk i Tønsberg for å starte sin egen sølv- og tinnvareproduksjon på Eik. Eik er en familiebedrift som alltid har gått mot strømmen i bransjen, og som har vist seg å være bærekraftig den dag i dag. Det var et dristig valg å spesialisere produksjonen og spisse den inn på et så smalt segment som gaver til barn, men det fødes stadig nye barn, og markedet har vist at de setter pris på den tradisjonen Eik Sølv-Plett er en del av. Viste du forresten at sølv er noe av det beste du kan gi barnet ditt mat med? Bakterier trives nemlig svært dårlig på sølv. Det viste de allerede for noen hundre år siden, men virker nesten litt glemt i dag, hvor nettopp dette kanskje er viktigere enn noen gang. Husk at i vår nettbutikk får du gratis frakt ved bestilling over 600,- (fast fraktpris på 59,- ved bestilling under 600,-)

Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn

Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn – Klubben.no

Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn V107595 My First Opinel-kniv med slire, for piknik, praktisk arbeid og utendørs opplevelser….

Lommekniv m/kjede nøtteliten 925 SØLV FRA EIK BARN

Lommekniv m/kjede nøtteliten 925 SØLV FRA EIK BARN | Skarnes Ur & Gull B.Johnsen – Butikk&Verksted med Ur, Gaver, Smykker, Sølv, Gull, Bunadsølv og annet tilbehør til bunader i hele landet, stjernekikkert, titan, vekkerklokke, Veggur, Optisk, Lesebriller, Luper, Kikkerter. Seiko, Casio, Orient, Zeno-Watch B

Lommekniv med sølvbeslag og sølvkjede (kvalitet 925). Selve kniven er fra Victorinox. Kan graveres med navn og dato. Lengde:5,8 cm

LOMMEKNIVER I SØLV | Skarnes Ur & Gull B.Johnsen

LOMMEKNIVER I SØLV | Skarnes Ur & Gull B.Johnsen – Butikk&Verksted med Ur, Gaver, Smykker, Sølv, Gull, Bunadsølv og annet tilbehør til bunader i hele landet, stjernekikkert, titan, vekkerklokke, Veggur, Optisk, Lesebriller, Luper, Kikkerter. Seiko, Casio, Orient, Zeno-Watch B

Lommeknivene til  Eik skal igjen produseres i løpet av 2022!

Kniv til barn – Brusletto

Kniv til barn

My First Opinel Lommekniv (barn/ungdom) – Chillout.no

Opinel My First Opinel Lommekniv (barn/ungdom) | Chillout.no

Denne lommekniven er laget spesielt med tanke på å gi barn og ungdom sin aller første turkniv, med en butt spiss og slire av resirkulert materiale!

My first victorinox lommekniv 9 funksjoner hare – Kitchn.no

Victorinox, my first lommekniv hare – Kitchn.no

My first Victorinox lommekniv med haremotiv, er tilpasset barn og er en fin gave til for eksempel dåp. Barn er naturlig nysgjerrige. Dette fine lommeknivsettet vil hjelpe dem å utforske og engasjere seg i verden rundt dem. I spennende dyredesign kommer settet med en praktisk nakkestropp og en eventyrfylt fargeleggingsbok inkludert, som også viser barn hvordan de trygt kan bruke knivene sine (med tilsyn av voksne). Hjelp dem å lage minner for livet, fra utskjæring av små figurer til skjærepinner.

9 funksjoner:
– kniv med rund tupp
– flaskeåpner
– boksåpner
– skrujern 5mm
– avisoleringstang
– tresag
– nøkkelring
– tannpirker
– pinsett

Victorinox er et gammelt kvalitetsmerke på kniver fra Sveits.
Det begynte med de verdensberømte “”Swiss Army Knives”” og produserte etterhvert kniver både til profesjonellt bruk og til “”hobby kokker””.
Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon.

Keywords: lommekniv barn