Konkurranser for barn

17. mai – Tips til konkurranser, leker og aktiviteter for hele …

17. mai – Tips til konkurranser, leker og aktiviteter for hele familien – Finn aktiviteter og book billetter til alt som skjer på Enjoy

Å arrangere konkurranser i en bursdag er både engasjerende, sosialt og ikke minst veldig morsomt. Og hvem sier at bare barn må delta?

17. mai er en perfekt anledning til å slippe fri barnet i seg og bli med på leken. Uansett hvilke tradisjoner dere har, er det alltid moro med konkurranser, leker og aktiviteter på en dag som dette. Og nei, det behøver ikke være spesielt vanskelig. Her gir vi deg 15 tips til enkle og morsomme aktiviteter og leker som passer til 17. mai.

Her finner du noen morsomme barneleker – Aktiv i Oslo

Barneleker – Her finner du noen morsomme barneleker

Individuell konkurranse: Ta fem for eksempel 10 personer. Alle får ja/nei svarlapp. Ved feil svar går man ut av leken – den som står igjen til slutt har vunnet.

Her finner du massevis av forskjellige barneleker, som gjemsel, puste vatt, flasketuten peker på med mer. Se barneleker på Aktiv I Oslo.

LEKER FOR STØRRE BARN! – ImF Ung

(Microsoft Word – Leker for st370rre barn, hefte.doc)

Ressursmateriell i kategorien lek og konkurranser. … Hopp-ett-hakk-til-høyre-leken er en artig sirkellek som passer både for barn og ungdom.

Lek og konkurranser – KFUK-KFUM

Den som har flest marsmellows og fremdeles kan si “Flyffy bunny” vinner. NB! barn og voksne kan bli kvalme så pass på. Marsmellows, 3-10 speider.

Ressursmateriell i kategorien lek og konkurranser.

28 Bursdagsleker til barn – Fra 3 til 12 år og oppover

28 Bursdagsleker til barn – Fra 3 til 12 år og oppover | Nyttig på nett

Trenger du inspirasjon til barnebursdagen? Her er 28 ulike leker og aktiviteter du kan arrangere inndelt er hvilken alder barna er.

Treff ballen i bøtta – morsom hagelek for hele familien

Treff ballen i bøtta – morsom hagelek for hele familien | Aktiviteter, Barn, Kald

01.apr.2020 – Barn elsker konkurranser, og med denne aktiviteten blir det garantert liv i hagen i sommer. Bli enige om hva vinneren får i premie, eller kanskje taperen skal få en bøtte kaldt vann over hodet?

32 ulike leker! – oslospeiderne

32 ulike leker! – oslospeiderne

32 ulike leker som passer til speideraktiviteter, bursdager og bare for å ha det gøy. Her er alt fra stilleleker til leker med fart og spenning for alle aldre. Det er også leker for få perosner og for de mange

15 morsomme aktiviteter for barn i alle aldre – inne – Möller´s

Dårlig vær kan by på utfordringer for barna. Vi gir deg noen gøyale aktiviteter barna kan gjøre innendørs. Se Møllers.no

Lek og konkurranser Arkiver – Bestemor Esthers Blogg

15 tips til morsomme aktiviteter for barn ute – Xplora

15 tips til aktiviteter for barn | Xplora smartklokker

Ser du etter gøye aktiviteter som kan hjelpe barna med å holde seg aktive ute? Her er 15 gode tips, som passer perfekt sammen med #goplay.

Keywords: konkurranser for barn