Konglelue barn

Lille konglelue – Ingrid Tunheim – WordPress.com

Lille konglelue – Ingrid Tunheim

Barn · Alle produkter · Luer · Gensere · Jakker · Bukser · Interiør · Håndfarget garn · Andre produkter · Strikketeknikk · Logg på · Handlekurv.

Denne luen heter altså Lille konglelue og er den ikke søt, så vet ikke jeg. Så fin og så sitter de godt på hodet også. Og ikke minst så der det gøy og fort gjordt å strikke dem. Lys lilla til Elen og en mørkere lilla til Signe. Jeg strikket dem i Merinoull fra Sandnes…

Dagens kjøpeoppskrift: Lille kongle – Strikkeoppskrift.com

Dagens kjøpeoppskrift: Lille kongle | Strikkeoppskrift.com

4. mar. 2015 — Gjelder det bare voskenstørrelser eller str for både små barn, barn/ungdom og voksen… Dette er et artig mønster å strikke.

Hver dag legger vi ut tips om en oppskrift du kan kjøpe på nett.

Lille konglelue, strikket i Drops Nepal | Strikking, Prosjekter

08.okt.2015 – Denne Pinnen ble oppdaget av Evy Barstrand. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Konglestrikk – YouTube

Lille kongle – Strikkekistabutikk

Teknikken med denne strukturen er å løfte opp masker fra omganger lenger ned på arbeidet og strikke dem sammen med maskene på pinnen. Garnpakkene er i Pura Lana fra Gepardgarn.

Lille kongle – Strikkekista

Konglelua – Strikkekistabutikk

Konglelua – Strikkekista

✰ Skorpionen’s hjørne: Lille konglelue ✭

Skorpionen’s hjørne: Lille konglelue

Lille konglelue • Tise

Lille kongle lue er strikket med vanlig vrangbordDeilig og varm lue for kalde vinterdager.Luen er strikket i Sandnesgarn SMART som inneholder 100 % ull. Superwash- behandlet slik at det er velegnet for aktive barn og voksne. Den myke behagelige kvaliteten holder seg svært godt gjennom vask og bruk.Lua kan maskinvaskes på skånsomt program /ullprogram ved 40° C. Anbefalt vaskemiddel: Milo.Farge : SortStørrelse: Dame/ ungdomFuskepelsdusk med trykknapp som kan tas av ved vask.Lua kan strikkes i andre farger, ta kontakt på mail ved andre fargevalg. 😊Søkerord: #lille konglelue, #lue,#vinter, #vår, #strikket, #svart, #jentelue, #gave, #damelue, #håndstrikket, #handmade, #hat, #knitted, #handknitted, #strikkalue

Lille konglelue • Tise

Taigaen. Gutt m/konglelue

Hos Taigaen finner du hagemøbler og innemøbler av vårt eget varemerke. Sortimentet vårt består av møbler til inne- og utendørsbruk, samt peisbord, blomster, interiør og smykker.

Keywords: konglelue barn