Hund drepte barn brumunddal

Ikke grovt uaktsomt – mener hundeeieren bør slippe straff – NRK

28. nov. 2022 — Hunden som drepte et barn på ett år og åtte måneder hjemme hos barnets farmor i Brumunddal, hadde tidligere bitt og skadet fem andre barn.

Samme hund hadde skadet fem barn før smågutt ble drept

29. nov. 2022 — Hun ga beskjed om at hunden aldri skulle være i nærheten av hennes barn. Rottweileren Nestor (6) drepte gutten (1) i Brumunddal i fjor sommer.

Moren til drept gutt (1): Var livredd rottweileren. Fikk beskjed …

Moren til drept gutt (1): Var livredd rottweileren. Fikk beskjed om at den ikke likte barn.

13. des. 2022 — En 58 år gammel kvinne er dømt til et halvt års fengsel etter at en av hundene hennes drepte kvinnens halvannet år gamle barnebarn. Dommen blir …

Moren til den drepte gutten (1) sier hun var livredd svigermors rottweiler etter flere angrep. Hun ga beskjed om at hunden aldri skulle være i nærheten av hennes barn.

Kvinne dømt til et halvt års fengsel etter hundedrap i … – Rett24

Kvinne dømt til et halvt års fengsel etter hundedrap i Brumunddal i fjor – Rett24

28. nov. 2022 — Hunden avlives kort tid etterpå. – I dette tilfellet vil uaktsomhet bety det at hun ikke har passet godt nok på barna og for så vidt ikke …

En 58 år gammel kvinne er dømt til et halvt års fengsel etter at en av hundene hennes drepte kvinnens halvannet år gamle barnebarn. Dommen blir ikke anket, opplyser forsvarer.

Tiltalt kvinne etter hundeangrep: − Så han ikke som en farlig …

Barn (1) døde etter hundeangrep i Brumunddal: Rottweileren hadde bitt flere barn tidligere – VG

5. jun. 2021 — BRUMUNDDAL/OSLO (VG) Barnet var på besøk hos nær familie som eier de to hundene da hendelsen skjedde. Begge hundene er nå avlivet.

ØSTRE INNLANDET TINGRETT (VG) Hundeeieren er tiltalt for uaktsom forvoldelse av død, etter at et barn (1) i nær slekt døde hjemme hos henne i juni i fjor. Hunden har vært involvert i flere tidligere hendelser hvor barn har blitt skadet.

Barn (1) døde etter hundeangrep i Brumunddal – VG

29. nov. 2022 — DREPTE: Rottweileren som bet i hjel barnebarnet ble avlivet kort … da meldingen gikk ut om at et barn var bitt av en hund i Brumunddal.

BRUMUNDDAL/OSLO (VG) Barnet var på besøk hos nær familie som eier de to hundene da hendelsen skjedde. Begge hundene er nå avlivet.

Jeg har drept barnebarnet mitt, dere må skyte hundene! – TV2

Hundedrapssaken i Brumunddal: – Jeg har drept barnebarnet mitt, dere må skyte hundene!

22. apr. 2022 — Et halvannet år gammelt barn døde lørdag 5. juni i 2021 etter å ha blitt angrepet av to hunder i Brumunddal. Hendelsen skjedde da barnet var på …

Den første politibetjenten som kom til stedet der den halvannet år gamle gutten var bitt i hjel av farmors hund, beskriver et åsted med mennesker i sjokk. Hun så det ikke var håp om å redde livet til barnet.

Hunder drepte barn i Brumunddal – nå er etterforskningen …

Ulykker, Hunder | Hunder drepte barn i Brumunddal – nå er etterforskningen avsluttet

13. des. 2022 — Hendelsen skjedde i Brumunddal 5. juni 2021 da gutten var på besøk hos farmoren sin. Gutten ble bitt en rekke ganger i hodet og kroppen og døde …

Etter ti måneders etterforskning av hendelsen der et barn i Brumunddal ble drept av to hunder i fjor sommer, har politiet levert sin innstilling om tiltale.

Kvinne dømt til et halvt års fengsel etter at hund drepte barn

Kvinne dømt til et halvt års fengsel etter at hund drepte barn – Dagsavisen

13. des. 2022 — Rottweileren Nestor gikk fritt i hagen, sammen med en annen hund, en golden retriever. Kvinnen passet tre barnebarn og lot ett av disse, en gutt …

En 58 år gammel kvinne er dømt til et halvt års fengsel etter at en av hundene hennes drepte kvinnens halvannet år gamle barnebarn.

Dømt til fengsel etter hundedrapet i Brumunddal

Hundesaken i Brumunddal, Kriminalitet og rettsvesen | Dømt til fengsel etter hundedrapet i Brumunddal

En kvinne i 50-årene er dømt til fengsel i seks måneder etter at hunden hennes bet en halvannet år gammel gutt til døde i Brumunddal i fjor sommer. Hun anker ikke dommen.

Keywords: hund drepte barn brumunddal