Gode vitser for barn

Vitser for barn – Her finner du de morsomste vitsene for barn

3. sep. 2019 — Vi har samlet en liste med morsomme vitser til barn. Enkelte av disse vitsene vil garantert få barna til å le høyt og hjertelig!

Vi har samlet en liste med morsomme vitser til barn. Enkelte av disse vitsene vil garantert få barna til å le høyt og hjertelig!

De 10 beste vitsene for barn – Du er mamma

8. jul. 2019 — De 10 beste vitsene for barn · 1. Solbriller · 2. Mygg · 3. Ole, den kloke studenten · 4. Leif og moren hans · 5. Markus og Jonas, sanne venner · 6. Å …

Barn har en slags vidundering helbredende kraft, og det er viktig å holde deres ånd oppe. Fortsett å lese for å oppdage de 10 beste vitsene for barn.

vitser for barn – Barnesanger.no

Barnesanger.no – vitser for barn

Vitser for barn – barnevitser – barnevennlige vitser. Hahaha!!! Den var god, du! Barn elsker vitser, visste du det? Ikke bare er vitser morsomme for barn, …

Morsomme, barnevennlige vitser (barnevitser)

Vitser for barn – Toppin.no

Vi har samlet vitser for barn som inneholder dyr og natur. Finn noen du liker å vent med å fortelle den til du er på tur. Vitser fortelles best en og en, selv …

Vitser for barn når du er på tur og trenger noen morsomme vitser som løfter stemningen. Lær deg vitser for barn utenat og bruk ved behov.

Vitser for barn – Vitser og Gåter

Vitser for barn | Vitser og Gåter

Her er mange morsomme vitser for barn, både gode og korte, om foreldre, skole, … Alle barna vitser er en type humor hvor man legger inn en vits om et navn …

vitser for barn er morsomt å fortelle. Barn liker å le. Her er mange morsomme vitser for barn, både gode og korte, om foreldre, skole, dyr og masse annet.

Vitser for små barn – Morsomme vitser som får barn til å le!

Vitser for små barn – Morsomme vitser som får barn til å le! | 2021

Vitser for små barn – Side 1 av 14: Vet du hvordan du kan se at det har vært en elefant i kjøleskapet? – Det er fotspor i leverposteien! Vil du høre en …

Leter du etter vitser for små barn? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg mange vitser for små barn som garantert får frem latteren.

VITSER OG GÅTER – Minbarnehage.no

Det var en gang en mann som kom inn i en dyrebutikk, og så sa han: ”Jeg vil gjerne ha en skål som hunden min kan drikke vann av.” ”Skal det stå HUND på den?

Vitser: Barnevitser – iNorge.net

Bra vits! … Da jeg kom inn i soverommet mitt på natten fant jeg mine to barn i seng med min kone, tilsynelatende skremt av … Jeg har noen gode nyheter!

Mest populære vitser (topp 20) – iNorge.net

Mest populære vitser (topp 20). 46670. Alle barna kikket ut fra skyskraperen untatt Inger, hun trodde hun hadde vinger. Bra vits! 22783.

Keywords: gode vitser for barn, bra vitser for barn