Espen bredesen barn

Vi er både kjærester og bestevenner – Her og Nå – Klikk

22. jul. 2008 — BLIR FORELDRE: Espen Bredesen og kona Vibeke venter sitt tredje barn. Her er de sammen i Holmenkollen i 1997. Foto: SCANPIX Vis mer.

Kjendis: Bredesen blir pappa igjen – SeHer

Kjendis: Bredesen blir pappa igjen

Espen Odd Bredesen (født 2. februar 1968 i Oslo) er en norsk tidligere skihopper som representerte Oppsal IF/Kollenhopp.

– Alle gode ting er som kjent tre!

Espen Bredesen – Wikipedia

Espen Bredesen – Wikipedia

25. mai 2017 — Kona Vibeke (42) har fått merke egoismen til Espen Bredesen (49). … opptatt av å overføre sine beste verdier til parets tre barn.

Espen Bredesen: – Jeg kunne ingenting da alt var over – VG

11. nov. 2016 — AKSJON KULEMAGE: Kona Vibeke hjelper Espen Bredesen med å trene bort kulemagen han har fått etter hjemkomsten fra Malta og opptaket av …

Kona Vibeke (42) har fått merke egoismen til Espen Bredesen (49). Nå er eks-skihopperen opptatt av å overføre sine beste verdier til parets tre barn.

Kona fikk Espen Bredesen i form – Dagbladet

Kona fikk Espen Bredesen i form

26. jan. 2021 — Espen Bredesen er en norsk tidligere skihopper fra Oslo som er både verdensmester og … Espen Bredesen drev med mange idretter som barn, …

Hadde kulemage og elendig kondis tre-fire månder før “Mesternes mester”.

Espen Bredesen – Store norske leksikon

Espen Bredesen – Store norske leksikon

30. des. 2008 — Mange har etterlyst Espen Bredesen som NRKs ekspertskommentator etter det … barn like før jul — derfor ble det bestemt at Bredesen ikke …

Espen Bredesen er en norsk tidligere skihopper fra Oslo som er både verdensmester og olympisk mester. Han har også hatt verdensrekorden i flere år. Han var særlig dominerende i 1993 og i 1994 med gull i verdensmesterskapet i Falun i 1993 og olympisk gull på Lillehammer i 1994. Etter idrettskarrieren ble Bredesen ekspertkommentator i NRK. .

Scheie uten ekspert Bredesen – Aftenposten

Scheie uten ekspert Bredesen

20. nov. 2021 — I guttedagene var det fotball som sto i hodet på Espen Bredesen (53) fra Oppsal, men med Bjartbakken som nærmeste nabo var det kort vei til …

Mange har etterlyst Espen Bredesen som NRKs ekspertskommentator etter det første rennet i årets hoppuke. Her er grunnen til at eks-hopperen er hjemme:

Nå er OL-mester Espen Bredesen på plass i Oppsal Arena

Sport, Bydel Østensjø | Nå er OL-mester Espen Bredesen på plass i Oppsal Arena: – Jeg drømte om å bli fotballproff, men ble skihopper

17. jul. 2022 — Der nyter han sommeren med kona Birgitte og barna Adam (3), Sophia (8) og Isac (11). … helt siden jeg fulgte med Espen Bredesen.

I guttedagene var det fotball som sto i hodet på Espen Bredesen (53) fra Oppsal, men med Bjartbakken som nærmeste nabo var det kort vei til hoppskiene. Det angrer ikke den olympiske mesteren fra Lillehammer i 1994 på.

Her finner Anders (37) og familien sommerfølelsen

Sport, Kultur og underholdning | Her finner Anders (37) og familien sommerfølelsen: – Her er vårt ferieparadis

21. apr. 2021 — GOD KVELD NORGE (TV 2): Håndballspiller Espen Lie Hansen (32) venter … Dette er han og kjæresten Nora C. Bredesen sitt første barn sammen …

Anders Jacobsen (37) kan ikke tenke seg noe bedre feriested enn familiehytta på Sandøya i Tvedestrand. Der nyter han sommeren med kona Birgitte og barna Adam (3), Sophia (8) og Isac (11).

Håndballstjerna venter barn: – Noe vi ser veldig frem til – TV2

Håndballstjerna venter barn: – Noe vi ser veldig frem til

GOD KVELD NORGE (TV 2): Håndballspiller Espen Lie Hansen (32) venter sitt første barn.

Keywords: espen bredesen barn