Diesel dahl barn

Morten Dahl – Wikipedia

Morten Dahl – Wikipedia

Morten «Diesel» Dahl (født 19. juni 1959 i Trondheim) er en norsk musiker og motorsykkelentusiast. … Dahl har hatt en lang karriere som trommeslager og er mest …

Morten «Diesel» Dahls datter (18) debuterte som glamourmodell

Morten diesel dahl: Morten «Diesel» Dahls datter (18) debuterte som glamourmodell

8. nov. 2016 — I mars i år debuterte nemlig Amanda Louise Dahl (18) som glamourmodell på nettstedet Omag.no. I debutintervjuet spør nettstedets journalist hva …

– Når ungene er over 18 år og har lyst til å prøve dette, så er det ikke så mye jeg kan gjøre, sier TNT-trommeslageren.

Carina Dahl: Gir ut personlig sang for å hjelpe familier som …

Carina Dahl: Gir ut personlig sang for å hjelpe familier som mister barn – Landsforeningen uventet barnedød (LUB)

20. des. 2018 — Jeg gjør dette for mamma, og for alle andre familier som mister barn, sier Carina. Carina var 5 år gammel da broren Dennis døde i 1990.

Etter at lillebroren døde, skrev Carinas foreldre sangen «When sorrow comes alive». Nå har Carina gitt ut sin versjon.

Diesel-Dahl skjulte kreften for familien – adressa.no

Diesel-Dahl skjulte kreften for familien – adressa.no

2. nov. 2015 — Rockmusikeren valgte å ikke fortelle sine tre barna om operasjonen før etter den var utført, han ville ikke bekymre dem mer enn nødvendig. Dahl …

Morten «Diesel» Dahl har kjempet seg frisk fra kreft. Nå engasjerer han seg i Movember-kampanjen.

Måsideg | Carina Dahl #måsideg-hyller rocke-pappaen «Diesel

#Måsideg | Carina Dahl #måsideg-hyller rocke-pappaen «Diesel» – VG

8. jun. 2014 — Med pappa som en nær karriererådgiver innrømmer Carina Dahl (28) at det kan bli mye jobbprat og lite tid til å bare være far og datter.

Med pappa som en nær karriererådgiver innrømmer Carina Dahl (28) at det kan bli mye jobbprat og lite tid til å bare være far og datter.

«Diesel» setter familien i arbeid – Nyheter – Klikk

5. mai 2017 — FAMILIEBEDRIFT: Morten Diesel Dahl, flankert av datteren Carina og kjæresten hennes, Anton Granlund skal alle gjøre en innsats skjærtorsdag.

Carina Dahl: – Drømmen var aldri å være «kjent – Klikk

24. sep. 2021 — Carina Dahl har vokst opp i en musikerfamilie. Faren hennes, Morten Diesel Dahl er kjent fra rockebandet TNT.

Tre barn mistet foreldrene sine – Aftenposten

Tre barn mistet foreldrene sine

12. jul. 2008 — På pressekonferansen var Morten Dahl, festivalgründer, … for å hedre og minnes de som er døde, i rockens tegn, sier Morten “Diesel” Dahl.

KVINESDAL (Aftenposten.no): De to omkomne på Norway Rock Festival i Kvinesdal har tre mindreårige barn sammen.

Morten Dahl – Wikiwand

Morten «Diesel» Dahl (født 19. juni 1959 i Trondheim) er en norsk musiker og motorsykkelentusiast. Dahl har hatt en lang karriere som trommeslager og er …

Morten «Diesel» Dahl er en norsk musiker og motorsykkelentusiast. Dahl har hatt en lang karriere som trommeslager og er mest kjent som medlem og en av grunnleggerne av de norske rockebandene TNT og TinDrum. Han har dessuten turnert og gitt ut musikkalbum under navnene Diezel og Diesel Dahl & Friends. I tillegg har han spilt med andre artister som Terje Tysland i hans backingband Gutta på By’n. Dahl fungerte i mange år som talsmann for Hells Angels i Trondheim. I det som i media er omtalt som en intern maktkamp, forlot Dahl klubben i 2005. Dahl har utmerket seg i det ellers beryktede HA-miljøet med sitt rene rulleblad. Han er administrerende direktør og styreleder i Kulørt Kultur AS, som blant annet utgir den norske versjonen av MC-bladet Scanbike.

Keywords: diesel dahl barn