Åpningstider for Kiwi i julen: 2016, 2017, 2020 og 2018 – Inkludert julaften og ølsalg

Julen er en tid for feiring og samvær med familie og venner, men det kan også være en travel tid med forberedelser og handling av mat og drikke. Mange mennesker er avhengige av å kunne handle i matbutikker som Kiwi på ulike tidspunkter i løpet av julehøytiden. Her er en oversikt over åpningstidene for Kiwi i julen i årene 2016, 2017, 2020 og 2018, inkludert informasjon om julaftener og ølsalg.

Åpningstider julen 2016

I julen 2016 hadde Kiwi noe begrensede åpningstider. På julaften, som var en lørdag dette året, var mange Kiwi-butikker åpne fra morgenen til rundt kl. 14:00. Noen butikker kunne holde åpent lenger, så det var lurt å sjekke åpningstidene for den spesifikke butikken i nærheten av deg. På første juledag var de fleste butikker stengt, men enkelte sentrumsnære butikker kunne ha åpent noen timer på formiddagen for de som trengte det mest.

Åpningstider julen 2017

I 2017 hadde Kiwi utvidede åpningstider i julen for å imøtekomme kundenes behov. På julaften, som falt på en søndag dette året, var de fleste Kiwi-butikker åpne til rundt kl. 16:00. Noen butikker kunne holde åpent enda lenger, så det var lurt å sjekke åpningstidene for den spesifikke butikken i nærheten av deg. På første juledag var det begrensede åpningstider, og kun noen få butikker holdt åpent noen timer på formiddagen.

I tillegg til åpningstidene, tilbød Kiwi også muligheten for ølsalg på julaften. Dette gjaldt for butikker som hadde tillatelse til å selge alkoholholdige drikkevarer. Det var viktig å merke seg at det var spesifikke tidsrammer for salg av øl på julaften, og dette varierte fra butikk til butikk.

Åpningstider julen 2020

I 2020 var julen annerledes på grunn av COVID-19-pandemien. Kiwi fulgte råd og retningslinjer fra helsemyndighetene og tilpasset åpningstidene til situasjonen. På julaften, som var en torsdag dette året, hadde de fleste butikker åpent til rundt kl. 18:00. På første juledag var det begrensede åpningstider, og kun noen få butikker holdt åpent noen timer på formiddagen.

Åpningstider julen 2018

I 2018 var Kiwi-butikkene åpne for en viss tid på julaften, som var en mandag dette året. De fleste butikker stengte rundt kl. 14:00, men det kunne være noen avvik fra dette. Det var også begrensede åpningstider på første juledag, og kun noen få butikker holdt åpent noen timer på formiddagen.

Oppsummering

Kiwi har varierte åpningstider i julen, og det er viktig å sjekke åpningstidene for den spesifikke butikken i nærheten av deg. I noen år har de hatt utvidede åpningstider på julaften, mens på første juledag har de fleste butikker begrensede åpningstider. I tillegg tilbyr Kiwi også muligheten for ølsalg på julaften, forutsatt at butikken har tillatelse til å selge alkoholholdige drikkevarer.

Det er verdt å merke seg at åpningstidene kan variere fra år til år og fra butikk til butikk. Derfor er det alltid lurt å sjekke Kiwi’s nettsted eller kontakte nærmeste butikk for oppdatert informasjon om åpningstider i julen.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Kiwis åpningstider for julen 2016?

Kiwi hadde følgende åpningstider for julen 2016:

Hvilke åpningstider gjelder for Kiwi i julen 2017?

Kiwi hadde følgende åpningstider for julen 2017:

Er det ølsalg på Kiwi i julen 2017?

Ja, Kiwi hadde ølsalg i julen 2017.

Hva er Kiwis åpningstider for julen 2020?

Kiwi hadde følgende åpningstider for julen 2020:

Hvilke åpningstider gjelder for Kiwi i julen 2018?

Kiwi hadde følgende åpningstider for julen 2018:

Hva er Kiwis åpningstider på julaften?

Kiwi hadde spesielle åpningstider på julaften, som var:

Har Kiwi ølsalg?

Ja, Kiwi har ølsalg. Disse spørsmålene og svarene inneholder informasjon om Kiwis åpningstider og ølsalg i julen.

Artiklen Åpningstider for Kiwi i julen: 2016, 2017, 2020 og 2018 – Inkludert julaften og ølsalg har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 17 anmeldelser