Lag dine egne smykker

Ganske mange nettbutikker tilbyr i dag et bredt spekter av løsninger for levering. En favoritt for nåtiden er å sende til en pakkebutikk, hvor du selv henter pakken når det passer deg best. Frakttypen er veldig enkel, og ofte også den billigste leveringsversjonen.

Du kan også vurdere å få det levert hjem til deg eller når du er på jobb. Leveringsmåten vil stort sett være en smule dyrere, men også veldig praktisk. Den billigste formen for frakt vil imidlertid alltid vise seg å være å hente pakken selv, noe som avhenger av om du bor i kort avstand fra nettbutikkens fungerende lager.

Ganske mange internettvarehus lover 1-dags frakt på utallige produkter, men som tross alt forstås at man klarer å bestille før avtalt tid, med sikte på at de har utsikter til å kunne gjør varen klar før ansatte har fri.

Enkelte internettbedrifter lover levering gratis, men vanligvis under forutsetning av at du kjøper for et visst beløp. I tillegg bør du foretrekke den enkleste leveringsmåten, som i mange tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Roskilde, Odder eller Billund – er å få rederiet til å levere bestillingen til et hentested.

Mange forskjellige leveringsmodeller

Det er veldig fleksibelt for vanlige dødelige å søke etter priser på forskjellige internettsteder, og på grunn av dette har mange nettselskaper funnet det nødvendig å presse ned prisene på en rekke av deres varer – for jenter og gutter, og også for voksne – betydelig, og noen ganger til og med lover gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være verdt tiden din å sjekke noen e-butikker for rabatter før du fullfører transaksjonen, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Uansett hva, må du være så årvåken at hvis en nettforhandler tilbyr produktene sine for salg til en salgspris som kan sees på som ekstremt attraktiv, så bør dette i noen tilfeller være en pekepinn på en falsk internettselskap. Kjøp med vanlige betalingskort er likevel omgitt av et sett med regler som skjermer en mot svindel med nettbutikker.

Vi er generelt positive til kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du bruke et tilbud som ViaBill, hvis du ser en fordel i å honorere regningen over flere uker.

Før folk kjøper fra en nettbutikk, bør de ideelt sett se gjennom nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis en omfattende oppgave.

En enkel løsning kan være å sjekke om nettselskapet er medlem av e-merket, fordi det lenge har vært et tegn på at nettvirksomheten overholder de etablerte reglene, i tillegg til at nettstedet surfes av og til av fagfolk som har innsikt i gjeldende vilkår. Det er en veldig god grunn for støtte når du blir utsatt for utfordringer med din bestilling.

I tillegg anbefaler vi at du er klar over de viktigste vedtektene som kan spille inn i forbindelse med transaksjonen, f.eks. byttepolitikken garantert av nettbutikken. I forhold til det er det like avgjørende at du alltid tar vare på kvitteringen, slik at du kan vitne om kjøpet ditt i fremtiden, uansett om du er ute etter et produkt til mann eller kvinne.

Veldig enkelt for vanlige folk å foreta en prissammenligning

Trustpilot produserer helt ærlige snarveier for å undersøke tankene til ganske mange tidligere kjøpere, og derfor foreslår vi at du blir mer kunnskapsrik om nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook gir deg tilsvarende helt ærlige muligheter til å få et innblikk i internettselskapets popularitet. I tillegg ser man faktisk nettbutikker der kunder kan gi uttrykk for en kritikk av bestillingsprosessen, som også må brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider tett med en rekke internettvarehus og introduserer butikkenes produkter, og innhenter provisjoner under forutsetning av at våre brukere gjennomfører en transaksjon.

Data om varer og nettbutikker støttes hele tiden, men vi kan dessverre ikke garantere mot justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte nettsidens data.